Matematik

Hjælp til matematik.

10. oktober 2011 af iAmLost (Slettet) - Niveau: B-niveau

Benzinmåleren i en bil viste 1/10 fuld. Der fyldes 42 liter benzin på tanken, og måleren viser så 4/5 fuld. 

a) Hvor mange liter kan der være i en fuld tank, og opgkriv en ligning. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. oktober 2011 af mathon

 

   begyndelsesvisning:           1/10 fuld

   efter påfyldning                      8/10 fuld

                                 

                                        påfyldt            påfyldt        

                                        7/10 tank =     42 L
 

  fuld tank = (42 L) / 0,7 = 60 L


Skriv et svar til: Hjælp til matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.