Matematik

Andengrads ligning

10. oktober 2011 af Kildevang (Slettet) - Niveau: B-niveau

Lige et hurtigt spørgsmål. Er   2x^2 -10x + 15 = 3   en andengradsligning, eller bare en almindelig ligning?
På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2011 af mathon

            

                        2x2 -10x + 12 = 0

                        x2 - 5x + 6 = 0                        


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

I ligningen er der led med x2 (og de går ikke ud med noget), så det er en andengradsligning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

For nogle er 2.-gradsligninger altså også helt almindelige ligninger.


Skriv et svar til: Andengrads ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.