Kemi

Fra mL til g

11. oktober 2011 af mathbj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder jeg frem til hvor mange gram, fx 42,65 mL chlorid er?

Det er vel rigtigt tænkt ved eksperimenter med titrering, hvor man aflæser et tal i mL, der så skal omregnes til gram, for at kunne finde stofmængden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Brug at

m = ρ·V ,

hvor ρ er densiteten og V er volumen.

Brug evt

n = V·c , så

m = M·n = M·V·c .


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

n = c · V


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2011 af mathon

 

                   m = V·c·M                                              


Skriv et svar til: Fra mL til g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.