Matematik

alkohold funktion af tid ??f(x)=y eller x

17. oktober 2011 af thelight - Niveau: C-niveau

når vi har noget alcohol og der står at det skal sættes ind som funktion af tiden er det så tiden der er op af y aksen eller er tiden ad x aksen ?

 

kan det passe at så er det f(x) der er tiden og derfor også y der er tiden og så skal tiden være op ad y aksen ?? er helt lost please


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2011 af mathon

 

                      y = f(t)                     tiden ud ad "x"-aksen


Svar #2
17. oktober 2011 af thelight

ok mange tak


Skriv et svar til: alkohold funktion af tid ??f(x)=y eller x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.