Matematik

en lille omskrivning

17. oktober 2011 af DerMatz (Slettet)

Hej!

jeg sidder med en lille omskrivning, og kan ikke lige se hvordan jeg skal komme fra det ene led til det andet.

c + d ( P - t ) = a - b * P

Prisen, P, isoleres så:

P = ( a - c )  / (d + b ) + d / (d + b) * t

Og kan ikke lige se hvordan P er blevet isoleret der.

 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Saml leddene med P:

d·P + b·P = a - c +d·t , så

P = (a - c + d·t) / (d + b)


Svar #2
17. oktober 2011 af DerMatz (Slettet)

jamen selvfølgelig da :D tak


Skriv et svar til: en lille omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.