Matematik

Isolér v i formlen: k*v/1=1/R

23. oktober 2011 af nailpolish (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har siddet med ligningen i noget tid, men jeg ved bare ikke hvordan man skal isolere den.

Isolér v i formlen: k*v/1 = 1/R

Håber nogen kan hjælpe mig med den.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Divider med k på begge sider, så er du færdig.


Svar #2
23. oktober 2011 af nailpolish (Slettet)

Sådan der: v= (k*1)/(k*R)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2011 af Anxyous (Slettet)

Sådan her: v = 1 / (R*k)


Skriv et svar til: Isolér v i formlen: k*v/1=1/R

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.