Fysik

opgave

23. oktober 2011 af zezima (Slettet) - Niveau: A-niveau

Okay, jeg har lige endnu en opgave i relativitet. Jeg tror egentlig jeg gør det rigtigt men mistænker min facitliste for at have trykfejl. Der er tale om den vedhæftede opgave. Jeg anvender lorentz-transformationen på differensform, idet jeg sætter delta t', dvs. tidstilvæksten i det andet inertialsystem S', lig 0 og finder desuden deltax= 2 og deltat = 1/c. Så løser jeg bare og finder v=c/2. Min facitliste siger bare v/c, hvilket ikke giver nogen mening, så ville bare sikre mig, at jeg benytter den rigtige fremgangsmåde og ikke misforstår hele opgaven (det kunne facit jo i hvertfald tyde på....

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Svar #1
23. oktober 2011 af zezima (Slettet)

SOLVED!


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.