Matematik

nogen der kan hjælpe

24. oktober 2011 af anjahør (Slettet)

6 1/2   x     x = 13

 

krydset i midten er et gange tegn


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. oktober 2011 af SuneChr

Skrivemåden burde være     6½·x  =  13   ⇒  13/2·x  =  13     ⇒    x  =  13·2/13      ⇒    x  =  ..............


Skriv et svar til: nogen der kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.