Matematik

Første opgave! Brug for hurtig hjælp

24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har en svær og stressene opgave,som jeg ikke kan blive færdig med!
Og det er til imorgen

NB: Jeg mangler også nogle forksellige opgaver

Hvis i skriver hernede kan jeg gennemgår dem hvad det er jeg har får.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

Vi kan ikke rigtig hjælpe dig hvis du ikke skriver hvad opgaverne er.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Vi kan ikke hjælpe dig, før du formulerer dine spørgsmål.


Svar #3
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Andersen11 jeg har haft nogle problemer med dig. Jeg forstår ikke helt hvad du skriver.

Så derfor vil jeg helst have en anden , som kan gennemgå.

MEN TAK FOR DE ANDRE HJÆLP!

 

Men Whip: Jeg vil helst have gennemgået det godt og grundigt så jeg forstår det tak!

 

Jeg kan simpelthen ikke forstår rente %

Opgaven er Valdmar har 36300 kr. På sin konto til en rentegod på 3% p.a (Pr.år)

 

 


Svar #4
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

A'ern har jeg løst...

Jeg mangler bare B,C,D (-:

Så kommer den her Hvor meget får han tilskrevet i rente efter 1 år

Hvad og hvordan gør man på denne her opgave

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

Pengene stiger med 3%. Dette vil sige at 100%+3% skrives i decimal som 1,03. Når han får de 3% i rente vil han efter 1 år have 36300*1,03

Jeg må så lige sige i Andersen11's forsvar at han forsøger at hjælpe  dig til at tænke løsningen selv uden han direkte giver dig svaret


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du har ikke formuleret, hvad der spørges om i opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Den årlige rente er så 3% af de 36300kr.


Svar #8
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad han skriver..

Jeg vil da gerne have hjælp af ham!

Men jeg forstår simpelthen ikke hvad han skriver dsv.

Og det er ikke ondt men!

 

Jeg skal regne ud hvor meget han får i renten efter 1 år .

Rentefoden var 3 %


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

3% i decimaler er 0,03 og det er hvad han får pr. år. En måde at forstå dette på er at gøre følgende.

Udregn hvor meget 3% er af de 36300kr.

Dette gør du ved at sige 0,03*36300kr. Det svar du så får ud af til skal du lægge til de 36300kr. så har du hvor mange penge der nu står efter 1 år når rentefoden er 3%.

Det du gør her er det samme som at sige 1,03*36300


Svar #10
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Ja, men hvor meget vil han få tilskrevet i en rente efter 1 år ???


Svar #11
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Ja, men hvor meget vil han få tilskrevet i en rente efter 1 år ???


Brugbart svar (0)

Svar #12
24. oktober 2011 af Angsumalin (Slettet)

 

Kn = K0*(1+r)^n

Kn= 36300kr.*(1+0,03)^1 

Kn = = 37389 kr


Svar #13
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Mange tak Whip!

Den forstod jeg :D


Brugbart svar (0)

Svar #14
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#11

At rentefoden er 3% betyder, at der tilskrives 3% af det indestående i rente på 1 år. For at beregne, hvor meget der tilskrives i rente, skal man derfor beregne 3% af det beløb, der blev sat ind på kontoen, dvs 3% af 36300kr. Hvad er det, du ikke forstår i dette?


Brugbart svar (1)

Svar #15
24. oktober 2011 af PeterValberg

Kære eksamen12

Jeg vil gerne "slynge" et forsvar for Andersen11 ind i debatten på dette tidspunkt...
Andersen11 er højst sandsynlig den bedste hjælp du overhovedet kan få på denne portal,
gør dig selv en tjeneste og kik de svar, han giver dig godt igennem, - det er "guld"
og som #5 siger, så er Andersen11's svar en hjælp til forståelse (og ikke kun et facit), hvilket
er den bedste hjælp, man overhovedet han give andre (tro mig, jeg er underviser).

Desuden er du nødt til at give os alle relevante oplysninger omkring opgaven for at vi kan hjælpe dig,
hvilket jeg ikke kan se, at du gør i denne tråd...

Vi er mange herinde, der "står på spring" for at hjælpe dig videre, - men vi har behov for oplysninger

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #16
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Mange tak!

Men nu er det bare c'ern

Hvor meget ville han få hvis det var 9 måneder

9,03 gange med 36300


Svar #17
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg har ikke sagt at jeg ikke vil have hjælp af  ham.

For at være ærlig kan jeg ikke forstå hvad han skriver!

Det er 3 gange jeg skriver det.

Til c'ern ganger man det med 9 istedet for hvor det stod 1,03 bare med 9,03?


Brugbart svar (0)

Svar #18
24. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#16

Så skal du se på, hvor stor en del de 9 måneder udgør af et helt år. Man får så den brøkdel af den årlige rente, som de 9 måneder udgør af hele året.


Svar #19
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Bliver regnestykket så 9,03*36300=327789 ?

 


Brugbart svar (1)

Svar #20
24. oktober 2011 af Hijsa

#Eksamen12

Jeg kan godt nok ikke hjælpe dig med dine opgaver, men jeg vil dog lige kommentere det du siger til Andersen11:

Hvis du har en lærer i din klasse som du af en eller anden grund ikke kan lide eller ikke kan forstå, fortæller du så din lærer at han ikke skal hjælpe dig længere? Nej. Man ber' ham måske bare om at formulere det på en anden måde.

Her inde får du gratis hjælp til at lave dine lektier, og når du får den bør du også kunne tage ordentligt imod den, i stedet for at håndplukke de folk du gerne vil have svar af.


Forrige 1 2 Næste

Der er 31 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.