Matematik
nogen kan hjælpe med at løse opgaven for mig ..
f(x)=1/2x2 og g(x)=4-x, for 0≤x
punktmængden M1 er afgrænset af graferne for f og g og y-aksen bestem ved hjælp af stamfunktion arealet af M1..?
jeg har meget brug for en uddyber opgaven og løse den da jeg har mange ligende opgaver..
Svar #1
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)
Find x-koordinaten x0 til de to grafers skæringspunkt, hvor x0 > 0 , og beregn så arealet af M1 som
A(M1) = 0∫x0 (g(x) - f(x)) dx
Svar #3
25. oktober 2011 af mathon
beregn skæringspunktets førstekoordinat b
areal(M1) = 0∫b (g-f)(x)dx
Svar #5
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)
#4
Du kan jo nemt gøre prøve ved at undersøge, om f(2) er lig med g(2) .
Svar #6
25. oktober 2011 af eliat (Slettet)
jeg har løst opgaven og reslutatet blev 14/3
men opgave b er punktmængden M1 drejes 360º om y-aksen. derved fremkommer et omdrejningslegeme.
bestem ved hjælp af stamfunktion volumenet af dette omdrejningslegeme.?
er formlen ikk v=2*π*b∫a* f(x)dx
og når jeg taser det ind på lommerregneren for jeg en forkert reslutat
Skriv et svar til: nogen kan hjælpe med at løse opgaven for mig ..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
