Matematik

Matematik.

27. oktober 2011 af nani1596 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej alle sammen

 

er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave : 

Beregn de manglende sider og vinkler i ?ABC, hvor b=c= 16,04 og ≤C = 34. 28°'

 

tak på forhånd =) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

<B=<C og vinkelsummen er 180º


Skriv et svar til: Matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.