Matematik

hvor meget gluklose er der ifølge modellen absorberet fra mave/tarmsystemet, 4 timer efter indtagelse af glukosen?

27. oktober 2011 af HvemkanMellekan (Slettet) - Niveau: A-niveau

se vedhæftet fil. 

 

tak for hjælpen på forhånd. 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Jeg kan ikke læse funktionen, den er for lille men, du skal indsætte 4 i stedet for t og regne resultatet ud.


Svar #2
27. oktober 2011 af HvemkanMellekan (Slettet)

hvad betyder g(0)=0 så?


Svar #3
27. oktober 2011 af HvemkanMellekan (Slettet)

her er funktionen så du kan læse den 


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

g' (t)=675000t*e-3t   0≤t≤4    g(0)=0

ok det ' havde jeg ikke opdaget

find først g(t) ved at integrere g'(t)  husk konstanten k

indsæt (t,g(t))=(0,0) og beregn k af den fremkomne ligning

indsæt derefter t=4 i g(t)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2017 af Trivig (Slettet)

Jeg sidder med denne opgave idag

giver dette mening at resultatet bliver 16,59


Skriv et svar til: hvor meget gluklose er der ifølge modellen absorberet fra mave/tarmsystemet, 4 timer efter indtagelse af glukosen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.