Matematik
integration???
31. august 2003 af
SP anonym (Slettet)
Pleace hjælp mig!! Hvordan finder jeg det ubestemte integrale til x/(x-1)^0,5 (der står d ska gøres vha substitution..??? men d hjælper mig ikke ret meget..)
Svar #1
31. august 2003 af SP anonym (Slettet)
Substituer t = x-1.
Dvs dt/dx bliver 1
Du får undervejs brug for at x= t+1 og for at dividere en nævner op i en tæller (når du har lavet subs).
Ps. det er en af dem der regnes for halvsvær, specielt hvis du ikke har set noget der ligner før.
Dvs dt/dx bliver 1
Du får undervejs brug for at x= t+1 og for at dividere en nævner op i en tæller (når du har lavet subs).
Ps. det er en af dem der regnes for halvsvær, specielt hvis du ikke har set noget der ligner før.
Skriv et svar til: integration???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
