Matematik

Opgaver

30. oktober 2011 af stinedenseje (Slettet) - Niveau: A-niveau

Reducér udtrykket (2a+3b)2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b)

 

En funktion f er bestemt ved f(x) = x4+ln(2x+1). Bestem f ´ (1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2011 af AskTheAfghan

Hvad er dit bud til den første opgave?

y = f(x) = x4 + ln(2x + 1)       lad  2x + 1 = m

y = x4 + ln(m)        ⇔     dy/dx = d(x4)/dx + d(ln(m))/dm


Svar #2
30. oktober 2011 af stinedenseje (Slettet)

den første opgave med reducér udtrykket det har jeg lavet...


Skriv et svar til: Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.