Matematik

Lineære funktioner

31. oktober 2011 af teenageliv (Slettet) - Niveau: C-niveau

En gammel tommelfingerregel siger, at man kan finde sin maksimale puls ved at trække sin alder fra 220.
a) Indfør betegnelser for de indgående variable, og find et udtryk for den afhængige variabel som funktion af den uafhængige variabel.


b) Hvilken type vækst er der tale om?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2011 af KimT.T. (Slettet)

a)

Puls = f(x)

Alder = x

f(x) = 220 - x

b) Der er tale om lineær vækst


Svar #2
31. oktober 2011 af teenageliv (Slettet)

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2012 af asdasdasdasda (Slettet)

Der står trække sin alder fra 220

Er det så ikke 

f(x)= x - 220?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det er korrekt i #1. Når man trækker noget fra et tal, beregner man jo     (tal) - (noget) .


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.