Matematik

Matematik

31. oktober 2011 af chalotte9230 (Slettet)

Er fuldstændig tom oveni.

Hvordan er det jeg finder

2/7 dele af 49? Gerne med udregning.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man udregner (2/7)·49 = 2·49/7 = 2·7 = 14


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2011 af KimT.T. (Slettet)

2/7 * 49 = (2 * 49)/7 = 14 (paranteserne er ment som hjælp)


Svar #3
31. oktober 2011 af chalotte9230 (Slettet)

Takker, så kan vi lidt igen.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.