Matematik

ligning som brøker

03. november 2011 af Malene2112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg sidder med en ligning der ser sådan her ud 1/12=1/8+1/3+1/x

er kommet sådan langt at der nu står 1/12=1/8+1/3+1*x også kan jeg ikke længere, nogen der kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

kan du ikke lige vise udregninger på det, for der skriver du:

1/x = 1*x

det tror jeg mange videnskabsmænd ville blive kede af hvis passede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2011 af mathon

 

                                           1/12 = ((1/8)+(1/3)+(1/x))   x∈Ro                   multiplicer med 24x

                                           24x·(1/12) = 24x·((1/8)+(1/3)+(1/x))

                                           2x = 3x + 8x + 24


Svar #3
03. november 2011 af Malene2112 (Slettet)

Det skal ligne en brøk men kan ikke finde ud af at sætte brøk tegn her ind


Skriv et svar til: ligning som brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.