Matematik

x∈[ 0 ; 2π ]

04. november 2011 af Imprafir (Slettet) - Niveau: A-niveau

Skal finde den afledede funktion til f(x)=x+2sin(x)

hvor der gælder: x∈[ 0 ; 2π ]

Men hvordan kan man indtaste dette ind regenstykket i TI Interactive? Har prøvet at bruge "and" funktionen, men det ser ikke ud til at virke.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

jo altså, gør det i hånden?

(2sin(x))' = 2cos(x)

(x) ' = 1

f '(x ) = 1+2cos(x) hvor x ∈[0;2Pi]


Svar #2
04. november 2011 af Imprafir (Slettet)

Tak for svaret, men du har stadig ikke besvaret mit spørgsmål. Opgaven skal ikke laves i hånden, men i TI Interactive. Har hørt om en graf metode der kan bruges, men er sikker på, hvordan den bruges. Ellers kan det være at jeg har brugt "and" funktionen forkert. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Jeg aner desværre ikke noget om Ti-interactive


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2011 af PeterValberg

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:integration1.jpg

Svar #5
04. november 2011 af Imprafir (Slettet)

Tak for svaret pvm. Det ser ud til at virke nu. 


Skriv et svar til: x∈[ 0 ; 2π ]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.