Matematik

Nem mat spørgesmål, (Algebra)

04. november 2011 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Reducer følgende udtryk: 3+(-5a+4)2-3a Metode til at beregne denne her?

Sæt den størst mulige faktor uden for parentes: 81a-189b+54ab= 9(9a-21b+6ab) er det rigtigt?

12 1/2-8 1/2= 5? er der rigtigt

En øl indeholder 33 cl. Hvor mange litter indeholder en kasse med 30 stk.?

= 990 er det rigtigt

Skriv det manglende tal: 1 4 9 16 ---- 36 Hvad skal der stå imellem 16 og 36? Mit bud var 20 men det åbenbart forkert.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er de samme opgaver, som du har kørende i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1094430 , hvor du allerede har fået detaljeret hjælp. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med de samme opgaver. Fortsæt diskussionen i den oprindelige tråd, så vi ikke skal spilde tid med at gentage de samme svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2011 af AskTheAfghan

3+(-5a+4)2-3a    =   3  +                 (-5a+4)2                  -     3a

Svar: Gang først parantesen ud og reducer.

81a-189b+54ab= 9(9a-21b+6ab)  

Svar: Korrekt.

12 1/2-8 1/2

Svar: Det er svært at overskue det. Mener du det her 12½ - 8½ ? Så er det ikke lig med 5.

En øl indeholder 33 cl. Hvor mange litter indeholder en kasse med 30 stk.?

= 990 er det rigtigt

Svar: 990 hvad? Gulerødder?

Skriv det manglende tal: 1 4 9 16 ---- 36 Hvad skal der stå imellem 16 og 36? Mit bud var 20 men det åbenbart forkert.

Svar: Tænk over det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Meget af det er tærsket igennem i den anden tråd. Derfor foreslår jeg, at diskussionen fortsættes i den oprindelige tråd.


Svar #4
04. november 2011 af annahansen2 (Slettet)

#1 Der er ingen der gad at forklare mig opgaverne, så jeg kom ingen vejene...

 

#2

Reducer følgende udtryk: 3+(-5a+4)2-3a= 13?

 

Sæt den størst mulige faktor uden for parentes: 81a-189b+54ab= 9(9a-21b+6ab) Rigtig løst.

 

Ja det er det jeg mener men har ikke skrevet 4 har skrevet det = 5

12 1/2-8 1/2= 5? er der rigtigt

 

En øl indeholder 33 cl. Hvor mange litter indeholder en kasse med 30 stk.?

= 990 l er det rigtigt

 

Skriv det manglende tal: 1 4 9 16 ---- 36 Hvad skal der stå imellem 16 og 36? Mit bud var 20 men det åbenbart forkert.


Svar #5
04. november 2011 af annahansen2 (Slettet)

#3 Jeg kan godt fortsætte i den anden tråd, hvis der er nogen der gider at forklare og hjælpe mig...


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, fortsæt i den anden tråd, for der har du jo allerede fået mange forklaringer. Start med at læse dem.


Svar #7
04. november 2011 af annahansen2 (Slettet)

Det har jeg gjort nu, håber på der nogen der vil hjælpe mig..


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. november 2011 af mette48 (Slettet)

Hvad forventer du egentlig, når du skriver her?

Der er 15 indlæg i den anden tråd og så tillader du dig at skrive at der ingen er der gider hjælpe dig.

Det er ikke nok at kigge på ordene når man læser, man skal også finde ud af hvad det læste betyder. Du har fået god hjælp, en skam at du ikke kan udnytte den.

Her skriver du at du vil gå tilbage til den oprindelige tråd, men du fortsætter her.


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#8

Trådstarter gik også tilbage til den anden tråd, dog kun for at gentage hendes tidligere forsøg.


Skriv et svar til: Nem mat spørgesmål, (Algebra)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.