Matematik

Matematik aflevering

06. november 2011 af Aleynaa

Hej derude.. Er der nogen som kan hjælpe mig med min opgave som jeg ha vedlagt.. ? :)

Vedhæftet fil: Unavngivet2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2011 af hibaC (Slettet)

du skal anvende pythagoras sætningen for at finde AB.. a^2+b^2=c^2

for at finde vinkel B, anvender du sinusrelationerne sin(a)/A=sin(b)/B=sin(c)/C


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2011 af NejTilSvampe

for at finde |AB| brug pythagoras sætning

For at finde vinkel ABC, brug  at  tan(v) = modstående katete / hosliggende katete.

For at finde vinkel ABD. find vinkel CBD ved brug af den samme formel som ovenover og træk så vinklen ABC fra CBD.

 


Svar #3
06. november 2011 af Aleynaa

´Hvordan kan jeg bruge sinisrelationer når jeg ikke har nogle vinkler?


Svar #4
06. november 2011 af Aleynaa

Hvordan finder jeg vinkel B


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.