Fysik

Nogen der kan hjælpe?

06. november 2011 af mira4100 (Slettet)

Jeg har problemer med disse spørgsmåle.

 

A) Nogle redningsveste er lavet af et plastikskum materiale med densiteten 0,5 g/cm3. Hvor stort et rumfang skal disse have, for at de er i stand til at holde 90 kg kvinde en tredjedel oven vandet.
Antag, at kvindes densitet er 1,10 g/cm3.

 

b) En sten fylder 0.3 kubikmeter. Hvor mange kilo føles den lettere under vand?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt at

Fop = Ftyngde ,  så

ρ·V·g = mkvinde·g , og dermed

ρ·V = mkvinde


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.