Matematik

Haster - Matematik

07. november 2011 af Sewde (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med 2 opgaver i matematik??


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. november 2011 af mette48 (Slettet)

Skriv dit spørgsmål her


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2011 af ThomasPortal (Slettet)

Skriv dine spørgsmål/opgaver...


Svar #3
07. november 2011 af Sewde (Slettet)

Kan sende dem til jer, da det er en aflevering ;) .. om 2 sek har i det i jeres indbakke


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Hvad omhandler det omkring

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. november 2011 af ThomasPortal (Slettet)

Okay....

Din opgave 3 ser rigtig ud :)

 

Opgave a)

Førsteaksen er x-aksen. Så du skal integrere f(x) til F(x) og sætte det fra 5 (som du korrekt fandt x til) til x= -3.

Derved finder du arealet af f(x) fra x=5 til x=-3.

 

Du skal derved trække arealet som g(x) giver dig fra x=0 til x=-3.

Dette finder du ved at integrere g(x) til G(x) fra x = 0 til x= -3.

Derved finder du dit areal M.


Svar #6
07. november 2011 af Sewde (Slettet)

Bukker og takker mange gange ;) ..


Brugbart svar (1)

Svar #7
07. november 2011 af ThomasPortal (Slettet)

Hvis det hjælper fik jeg svaret til: 101/6.

 

Ang. opgave B, hvis den stadig irriterer. Benyt at V = ∫π f(x)2dx, -3;5   -   ∫π g(x)2dx, -3;0


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. november 2011 af Krabasken (Slettet)

MATEMATIK MÅ ALDRIG HASTE !


Skriv et svar til: Haster - Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.