Matematik

Hvordan finder man radius af en kegle, hvis man kun har fået oplyst rumfang og højden?

07. november 2011 af cherryblossomly (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!:)
Jeg skal aflever en matematik aflevering i morgen, vil i være sød at hjælpe, det vil jeg sætte stor pris på!:D

opgaven lyder således:
Beregn radius r af keglen.

Rumfang V: 1526,04 cm3

Højde h: 18 cm


Brugbart svar (5)

Svar #1
07. november 2011 af SuneChr

Rumfang, V af kegle

V = 1/3·π·r2·h     ⇒    r  =  √ [ 3·V / (π·h) ]

r  =  8,9977 (4 dec)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2011 af Dontblame (Slettet)

 

 


Svar #3
07. november 2011 af cherryblossomly (Slettet)

Tusind Tak!!!!! Det sætter jeg pris på!:D

 


Skriv et svar til: Hvordan finder man radius af en kegle, hvis man kun har fået oplyst rumfang og højden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.