Matematik

Ligning! HELP :-)

07. november 2011 af Falaffel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey Guys

 

Håber der er nogle der har tid til at hjælpe med noget matematik :) 

 

A. Løs for k=2 ligningen x^2-x-k=0

B. For hvilke værdier af k har ligningen ingen løsninger? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

A. Sæt k = 2 og løs 2.-gradsligningen.

B. At ligningen ikke har nogen løsninger, betyder, at dens diskriminat d er < 0 . Bestem derfor de værdier af k, for hvilke ligningens diskriminant er negativ.


Svar #2
07. november 2011 af Falaffel (Slettet)

Tusind tak! :) 

 


Skriv et svar til: Ligning! HELP :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.