Matematik

opgave med integral

08. november 2011 af Mathematica (Slettet) - Niveau: A-niveau

Se vedhæftet fil. Jeg er næsten sikker på, at det er en fejl, at 3 er svaret. Ellers skal jeg have revideret mine evner inden for disse integraler. Jeg får (intervallerne markerer integrationsgrænser.

∫D x+y dA  = ∫(∫(x+y)dx[0;1])dy[0;2] = ∫(1/2 + y)dy [0;2] = 2
Og samme får jeg i øvrigt, når jeg bytter om på rækkefølgen. Håber næsten på det er en fejl fra facitlistens side, for ellers vil jeg gerne have at vide, hvad jeg grundlæggende gør forkert i min metode. 
 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Svar #1
08. november 2011 af Mathematica (Slettet)

SOLVED.. Jeg laver åbenbart så mange opgaver, så jeg glemmer det helt basale. Nemlig at intergrere...


Skriv et svar til: opgave med integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.