Matematik

renter

08. november 2011 af phil1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej folkens håber der er nogen som kan hjælpe mig med min lille opgave her:
 

Af en annonce fra GE capital Bank fremgår det, at den månedlige rente til en studerende er 1.95%

den studerende har råd til at betale en fast månedlig ydelse på 600 kr i 24. måneder

- hvor stort et beløb han kan låne?

jeg ved jeg skal bruge denne model: Y=G * ____r____

                                                                              1-(1+r)-n

y er ydelsen - G er hovedstolen - r er rentefoden og N er antal terminer

 

pleas help:D! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2011 af mathon

 

                        G = y·(1-(1+r)-n)/r

                        G = 600·(1 - 1,0195-24)/0,0195


Skriv et svar til: renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.