Matematik

Omskriv formen til udtrykket

09. november 2011 af sullebulle (Slettet)

T=2π √L/g

Hvor g er tyngdeaccelerationen

Jeg skal omskrive udtrykket til formen T=k·Ln

 

Hvilke værdier får man for k og n?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2011 af mathon

 

                   T = 2π·√(L/g)  = ·(√(L)/√(g)  =  (2π/√(g)) · L1/2  =  k · L1/2

 

   k = (2π/√(g)) = 2,00641 ≈ 2,0


Svar #2
09. november 2011 af sullebulle (Slettet)

Tak for svaret :) Var korrekt!


Skriv et svar til: Omskriv formen til udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.