Matematik

Ligning

09. november 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe mig, med at løse denne her ligning:

x/7 = 5x/8 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2011 af NejTilSvampe

sludder, brain fart :p

gang med 7*8 

8x = 35x => x = 0


Svar #2
09. november 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet)

Forstår godt, at man skal gange 7 og 8 ud, men

hvordan får du løsningen til at gi'

x = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2011 af NejTilSvampe

fordi a*0 = 0 , uanset hvad a er.

så x = 0 er det eneste tal der opfylder ligningen

ax = bx 


Svar #4
09. november 2011 af MartinYThienNguyen (Slettet)

Ok. Mange tak!


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.