Matematik

Hjælp til matematik opg.

09. november 2011 af gymelev3105 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej dudes ;) 

Den her opg er ret nem, men jeg kan ikke huske hvordan man gør.

------

0,250 kg kød koster 15,85 kr.

a) Hvad koster 1 kg kød?

b) Hvad koster 355g kød?

Håber i kan hjælpe mig, for matematik er ikke lige min stærkeste side :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. november 2011 af NejTilSvampe

i matematik sprog læses kr/kg = kroner per kilogram

a)

b)

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. november 2011 af hej2010 (Slettet)

0,250 kg kød koster 15,85 kr.

250 gram ⇒ 15,85 kr

a) 1000 gram ⇒ ? = 1000*15,85/ 250 = svar

b) 355 gram ⇒ ? = 355*15,85/250 = svar

er det ik lettere?


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. november 2011 af NejTilSvampe

det kan du vel synes, men det er jo nøjagtig det samme. Den eneste forskel er at du bruger et trin mere end mig.


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så er det i øvrigt en logisk misforståelse at bruge implikationspilen ⇒ , som du gør det.


Brugbart svar (2)

Svar #5
27. november 2011 af hej2010 (Slettet)

Jeg skrev også bare fordi, jeg bruger den formel, så det er lettere for mig end det du har skrevet :)

Jeg ved ellers godt det er det samme du har skrevet..


Brugbart svar (1)

Svar #6
27. november 2011 af hej2010 (Slettet)

hvorfor dog det?


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Fordi implikationspilene ⇒ og ⇔ benyttes mellem logiske udsagn, ikke mellem udtryk.


Brugbart svar (2)

Svar #8
27. november 2011 af hej2010 (Slettet)

okay så må jeg rette det:(jeg brugte tegnene fordi det ville være lettere og se hvad jeg mener)

0,250 kg kød koster 15,85 kr.

250 gram koster 15,85 kr

a) 1000 gram  koster ?

 = 1000*15,85/ 250 = svar

b) 355 gram koster ?

= 355*15,85/250 = svar
 

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.