Matematik

ligninger

09. november 2011 af louiseenggaard (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan løse opgave 4 for mig?

Vedhæftet fil: Hjemmeopgave sæt 7 11B.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2011 af Isomorphician

Find et udtryk for omkredsen, og sæt udtrykket lig med 300.

Løs derefter den ligninger der kommer frem.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Nej ikke løse den, men du skal kombinere omkredsen af et kvadrat minus 1 side plus omkredsen af en halvcirkel:

Ohegn = 3*b

Ohalvcirkel = 2*Pi*R/2 = Pi *R

Nu kan du så udlede en sammenhæng mellem b og l og finde R


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.