Matematik

f(x) = x i x´te

09. november 2011 af Capion1 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvilken slags funktion er  f(x)  =  xx        x > 0

eksponential- eller potens funktion?

Er  f   identisk med funktionen    exp(x·ln x)   ?

Er der eksempler, hvor  f  optræder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er korrekt, at xx = ex·ln(x) . Det er hverken en eksponetialfunktion eller en potensfunktion.


Skriv et svar til: f(x) = x i x´te

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.