Matematik

matematik .....

11. november 2011 af fashiolista (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder med en opgave jeg desværre er gået lidt i stå med - 
 

Vi har følgende x-y-sammenhæng Y=2x+1
Beregn y, når x=2

Håber der er nogle der kan hjælpe lidt på vej? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt x = 2 i forskriften og beregn y. Jeg formoder, at du med Y mener y .


Skriv et svar til: matematik .....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.