Matematik

MATEMATIK HJÆLP

12. november 2011 af aba38dfj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe?, og komme med en forklarnig hvordan den skal laveS? :)

Hvor meget vokser beløbene til hvis der tilskrives 4% i rente p.a. i 5 år?

A100 kroner


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt renteformlen

Kn = K0 · (1+r)n

 


Svar #2
12. november 2011 af aba38dfj (Slettet)

Undskyld det forstod jeg slet ikke noget af :S Kan du gør det med tal??


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man indsætter så K0 = 100 , r = 4% og n = 5 og finder

K5 = 100 · 1,045


Skriv et svar til: MATEMATIK HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.