Matematik

y= -6,8487x + 44,993

14. november 2011 af Emmmmma (Slettet) - Niveau: 9. klasse

y= -6,8487x + 44,993

kan simpelthen ikke isolere x, og udregne den, nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. november 2011 af mette48 (Slettet)

træk 44,993 fra på begge sider

del med (-6,8487) på begge sider

du ender med et udtryk med y, da du ikke kender værdien af y kan den ikke indsættes


Skriv et svar til: y= -6,8487x + 44,993

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.