Matematik

fra grader til tal

15. november 2011 af skul (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej 

Jeg skal omregne 162o til et tal, men jeg ved ikke hvordan.

er der nogen som kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2011 af peter lind

tal = grader*π/180

Du kan sikkert også få din lommeregner til at foretage omregningen. Stil din lommeregner på grader og indtast 162. Skift til radianer og du har det i grader.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2011 af mathon

                 x = (160º/180º)·π


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2011 af SuneChr

Med et tal, mener du sikkert radian.

360o = 2·π rad

1o = π/180 rad


Svar #4
15. november 2011 af skul (Slettet)

ok mange tak for de gode svar 

 


Skriv et svar til: fra grader til tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.