Matematik

Hvad er gennemsnit ?

16. november 2011 af Naruto7 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan Jeg find gennemsnit ig hvad er det?

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. november 2011 af Laukil (Slettet)

Hej!

Gennemsnittet af et tal findes ved at plusse alle talle sammen, derefter dividere det med de tal man har brugt, altså hvor mange tal, man har plusset sammen. Eksempel:

Find gennemsnittet af skolens elever:

23, 15, 18, 22, 25, 15, 17 og 19 = 129

129 : 8 = 16,125


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2012 af amie0014 (Slettet)

23,15,18,22,25,15,17 og 19 = 154

154: 8=19,25

sådan!!!!


Skriv et svar til: Hvad er gennemsnit ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.