Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK ANGÅENDE PROCENTREGING

17. november 2011 af Skoleelev02 - Niveau: C-niveau

jeg har virkelig brug for jeres hjælp. Håber at i kan det..

 

Men jeg kan desværre ikke finde ud af at løse den, da den driller mig ..

Håber virkelig i kan hjælpe mig.

Opgave 5: Huspriserne

I 1978 kostede et ganske bestemt hus 495.000 kr.
I 2010 blev det vurderet til at kunne handles til 1,15 millioner kroner.


A) Beregn den årlige procentvis gennemsnitlige stigning i løbet af den angivne
periode.
1,15000-495.000 = -493,85
2010-1978 = 32 år
  
B) Hvad vil prisen på huset være i 2020, hvis denne udvikling fortsætter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2011 af peter lind

115000-495000≠-493,85'

Brug renteformlen K = K0(1+r)n


Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK ANGÅENDE PROCENTREGING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.