Matematik

Matematik, Tan, Cos og Sin...

20. november 2011 af chrisBH (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp!
Om en vinkel vides at sinv = 0,54 og vinklen ligger i intervallet [0grader,180grader]. Bestem ved hjælp af grundrelationen cos v. Bestem v. 
 

Det er lidt et desperat forsøg på hjælp for skal aflevere en aflevering her omlidt. Kan ikke finde ud af hvordan man udregner dette?
 

Mange tak på forhånd!

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Du skal regne med sin i minus første, eller retter sagt asin..

sin(v)=0,54

v=asin(0,54)

v=0,57 radianer

v=32,684 grader

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. november 2011 af peter lind

Grundrelationen er sin2(v)+cos2(v) = 1

Vinklen finder du ved opslag på en lommeregner.


Skriv et svar til: Matematik, Tan, Cos og Sin...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.