Matematik

Hvad betyder det når der står: "Reducer"?

23. november 2011 af Tuttepigen (Slettet)

Jeg skal løse en matematik opgave og det står i overskriften: "Reducer." Og opgaverne lyder af følgende:

4 a + (2 b - 3 a) = __________

9 a - (3 a + b) = __________

2 * (8 a + 3 b) = __________

 

Please hjælp mig, jeg er helt lost, og opgaven skal afleveres på mandag!

Knus Tuttepigen


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2011 af 123434 (Slettet)

nr.1 4a+2b-3a=a+2b                - overgår +

nr.2 9a-3a-b=6a-b

nr.3 2(8a+3b)

Gang ind i parantesen.

2*8a+2*3b=16a+6b


Skriv et svar til: Hvad betyder det når der står: "Reducer"?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.