Matematik

ligning!

24. november 2011 af christinaelarja (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan løser man denne ligning? 

 

x+4= 1/3-1/9


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2011 af mathon

 

                        x+4= 1/3-1/9                         multiplicer med 9

                        9·(x+4)= 9·(1/3-1/9)

                        9x + 36 = 3 - 1    ......osv.....

                      

 

                       

                       


Skriv et svar til: ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.