Fysik

Opgaver hjælp_=)

24. november 2011 af Aleynaa

Hej derude.. jeg har en fysik opgave som jeg ikke rigtig kan forstå altså jeg ved ikke hvilken formel jeg skal bruge til opgaven.. HAr vedhæftet filen:) håber i kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: fysik udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2011 af peter lind

Du skal bruge energibevarelse altså at summen af potentiel og kinetisk energi er den samme både på bakketop og i dal.


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. november 2011 af mormordk (Slettet)

Du skal først beregne den samlede Emek som er Emek=Ekin+Epot. Epot=m*g*h, mass*gravitationskraften*højden over nulpunktet. Ekin=1/2*m*v (hastigheden). Disse skal du bruge i begge tilfælde ved først at udregne Emek på bakketoppen, og så isolere hastigheden i bakkedalen. Herefter skal du udregne den potentielle energi på den næste bakke top og isolerer hastigheden bagefter. Håber det hjalp


Svar #3
24. november 2011 af Aleynaa

Wow tusinde tak for hjælpen prøver mig frem :) skal nok spørge til hvis jeg bliver i tvivl


Skriv et svar til: Opgaver hjælp_=)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.