Matematik

Matematik, hjælp

27. november 2011 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

Betragt den forskudte harmoniske svingning med forskrift

 

f(t) = 0,5,5841 * sin(0,0873t + 0,5706) + 1,628 , t tilhører R

a) bestemme amplituden, vinkelfrekvensen, perioden og frekvensen

 

??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2011 af mathon

generelt
                      Δy = A·sin(ω·t+φo)


   amplituden = A

   vinkelfrekvensen = ω

   perioden T = 2π/ω

   frekvensen f =  ω/(2π)          


Svar #2
27. november 2011 af didodawood (Slettet)

Dvs. A er 0,55841???

>Og Perioden og frekvensen skal jeg selv regne ud ??

Skal bare se om jeg har forstået det rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2011 af mathon

    netop


Skriv et svar til: Matematik, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.