Matematik

Arealet vha. koordinatsæt

28. november 2011 af Toma2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Figuren viser grafen for funktionen f(x) = x3 +1
desuden er der tegnet et rektangel PQRS. Hjørnernes koordinatsæt fremgår af figuren.
Det oplyses at 0 < x < 2.
 

a) Gør rede for at rektanglet areal er givet ved A(x) = (2 – x)·(x3 + 1)
    Bestem arealet, når x = 1,5.

 

vil gerne vide hvordan man gør eller kan gøre :)

tak ^.^

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at arealet af et rektangel er (længde)·(bredde) . Udtryk rektanglets længde og bredde ved x og f(x) .


Skriv et svar til: Arealet vha. koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.