Matematik

Differentier

29. november 2011 af velux5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan det passe at når man differentier funktionen: h(x)=e^-3x^2

y = -3x^2     ->    e^y

Så bruger jeg metoden i 'y': (x^n)' = n*x^n-1

y' = -3*2*x^2-1 => -6*x^1 => -6*x

Så er facit

-6*x*e^y

:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har jo allerede fået svar i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1111977

I dit facit skal der substitueres tilbage igen.


Skriv et svar til: Differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.