Matematik

Hjælp til ligningen!!!!

30. november 2011 af Chochang (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er x? 

Jeg vil helst have jeres udregninger med, da jeg ikke forstår, hvordan man kan komme frem til svaret.

350 = kvadratroden af x+273

 

På forhånd, mange tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2011 af mathon

 

                 350 = √(x+273)                      x ≥ -273                            kvadrer

                 3502 = x+273

                 122500 = x+273

                  x = 122500 - 273

                  x = 122227

 


Skriv et svar til: Hjælp til ligningen!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.