Matematik

ligning

30. november 2011 af matematikapollo (Slettet) - Niveau: 10. klasse

(2x+3)-(-x-1)=x+14

 

Hvordan kan jeg gør dette????


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2011 af nielsenHTX

(2x+3)-(-x-1)=x+14              ganger parenteserne ud

2x+3+x+1=x+14                samler

3x+4=x+14                        -x og -4 på begge sider

2x=10                                divider med 2

x=5


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.