Matematik

hjælp til en opgave...

30. november 2011 af kla08 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har en tabel 

x: 6.3   7.2   8.5   9.4   

y: 51    56    65    71

hvor x er vindhastighed (m/s) og y (dB)

 

1. bestem regneforskrift og vis forskriften er lineær. 

f(x)=6.5*x+9.6

 

2. den støj der svarer til vindhastighed der giver en støj på 8 (m/s) dB kaldes referenceværdien. 

bestem denne.

f(8)=61 (m/s)

 

3. bestem den vindhastigheden falde for at støjen aftager med 10 dB? 

hvordan regnes dette ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at hældningskoefficienten for linien er a = Δy / Δx . Bestem nu Δx , hvis Δy = -10 .


Skriv et svar til: hjælp til en opgave...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.