Matematik

MAT AB1 opgaver HJÆLP

05. december 2011 af anne223 (Slettet)

Hej er der nogle der kan hjælpe mig med opgave 4100 og 840 i MAT AB1 bogen?

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Formuler opgaven her.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2011 af NejTilSvampe

du rammer en større målgruppe hvis du skriver opgaven her istedet for at referere til en eller anden bog.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2011 af Ecc0 (Slettet)

Fra kl 12-18 er der 180 grader.

 

 6 timer derfor er en vinkel 180/6=30

 5 timeres vinklen er derfor 30*5=150 grader

nu har du så en trekant med sider 10 og 7 og vinkel i melle dem er 150 så du skal bare finde den sidest side

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2011 af Ecc0 (Slettet)

-158° Fahrenheit=70 grader celsius

-Du ved at 158 svare til 70 grader celsius, bestem nu den konstant som du ganger fahrenheit med for at omregne til grader celsius.

-Find den inverse funktion, altså irsoler x og indsæt f^-1(y) = istedet for y.

 


Svar #5
05. december 2011 af anne223 (Slettet)

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Temperaturerne i Fahrenheit og Celsius skalaerne er ikke proportionale. Men der er en lineær relation mellem de to temperaturskalaer. Man skal også kende de sammenhørende værdier for en anden temperatur for at bestemme sammenhængen mellem de to temperaturskalaer.


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2011 af mette48 (Slettet)

#4

Du skal bruge 2 aflæsninger for at kunne bestemme funktionen.


Skriv et svar til: MAT AB1 opgaver HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.