Matematik

lgningen 2(x – 4)^2 = 5x^2 – 3x(x – 2)

08. december 2011 af madsfck (Slettet)

hej har haft en test i matematik og vi har fået tre forskellige svar, hvad får i det til ? 

 

 

2(x – 4)^2   =   5x^2 – 3x(x – 2)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2011 af smileytoday (Slettet)

2(x-4)2 = 5x2 - 3x(x-2)

2(x2+16-8x)=5x2-3x2+6x

2x2+32-16x=2x2+6x

32-16x=6x

22 x=32

x = 16/11


Svar #2
08. december 2011 af madsfck (Slettet)

2x2 – 32 = 5x2 – 3x2 - 6x

- 32 = -6x

X = 16/3 = 5,3333333


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2011 af smileytoday (Slettet)

Du madsfck, det er altså forkert.


Svar #4
08. december 2011 af madsfck (Slettet)

er du sikker :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2011 af smileytoday (Slettet)

Ja ;)

Prøv at følge hvert led i mellemregningen.


Skriv et svar til: lgningen 2(x – 4)^2 = 5x^2 – 3x(x – 2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.