Matematik

Ligninger.

08. december 2011 af yehu0002 (Slettet)

Formuler nogle regler for omformning af en ligning, som ikke ændrer på løsningsmængden.

 

Ved ikke hvad løsningmængde er?

 

Ville gerne have et simpelt svar så hurtigt som over hovedet muligt!

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Det er løsningen skrevet på mængdeform

hvis du har en 2.gradsligning med løsningerne x = 2 v x = -2

Så er løsningsmængden L = {-2,2}


Svar #2
08. december 2011 af yehu0002 (Slettet)

Hvorfor skriver du v?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Det var bare istedet for ∨ som egentlig er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2011 af nikolaj94 (Slettet)

v er det matematiske tegn for "og/eller"


Skriv et svar til: Ligninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.